Tervetuloa - Welcome

Harrastukset - Hobbies

Terveys - Hyvinvointi

Tiedotteet - Articals

Huumori

Kuvat - Pictures

Linkit - Links
Terveys-Hyvinvointi-Harrastukset
Osaaminen - Skills
Artikkelit
Oppaat - Guides
Ota yhteyttä - Contact
DigiTV

Digitaalitelevisio on digitaaliseen ohjelmasiirtoon perustuva televisiojärjestelmä. Siitä käytetään puhekielessä yleisesti ilmaisua digi-tv. Suomessa digitaaliseksi järjestelmäksi on valittu eurooppalainen DVB-järjestelmä, joka perustuu liikkuvan kuvan häviölliseen MPEG2-pakkaukseen. Valtioneuvosto teki toukokuussa 1996 periaatepäätöksen rakentaa Suomen digi-tv maanpäällisen ratkaisun varaan. Digitaalitelevisio otettiin käyttöön Suomessa 27. elokuuta 2001. Analogiset lähetykset Suomessa suljetaan näillä näkymin 31. elokuuta 2007. (fi.wikipedia.org)

Koska joillakin on tarvetta apuun digi TV:n käyttöönotossa, niin olen käytettävissä.

Osallistun Helsinki Mission Digikummi-kampanjaa, jossa autetaan vanhuksia DigiTV:n käyttöönotossa ja asennuksissa

Eli jos sinulla, jollakin ystävälläsi tai sukulaisellasi on vaikeuksia saada digiboxi toimimaan tai käyttöön, niin olen käytettävissä ao. tehtävään. Laita sähköpostia minulle, niin käyn joko paikanpäällä tai puhelimitse auttamassa. Näiltä sivuilta löydät myös tarkistuslistan sekä infoa muutamasta tarjolla olevasta mallista ja linkkejä lisätietohin. Kirjoittelin tekemistäni asennuksista päiväkirjaa, jonka voi lukea tästä linkistä.

Valtakunnallinen palvelukeskus DigiTV Info vastaa digitaalista televisiota koskeviin kysymyksiin. DigiTV Infoon voi olla yhteydessä soittamalla koko maassa numeroon 0306 344 488 tai lähettämällä kysymykset sähköpostitse osoitteeseen info@digitv.fi. Palvelukeskus toimii joka päivä klo 9 – 21. Palvelua saa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. (Soitto DigiTV Infoon maksaa: - lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu + 1,16 snt/min - matkapuhelimesta 29,7 snt/min Numeroon soittaminen maksaa saman verran kaikkialta Suomesta. Hinnat sisältävät ALV:n 22 %. )

Lataa tästä itsellesi lisää informaatiota sekä asennusopas

Nautinnollisia katseluhetkiä DigiTVn parissa !

Tervetuloa - WelcomeHarrastukset - HobbiesTerveys - HyvinvointiTiedotteet - ArticalsHuumoriKuvat - PicturesLinkit - Links
© Ari Hartikainen - 2011